CousCous och Magdans

Under våren 1998 samarbetade jag med Natasja Mrdjanov i gruppen Safir. Om dansduon sägs det i Expressen "...trots sin korta gemensamma karriär redan har gjort sig kända för att vara mycket samdansade och att utstråla en kvinnlig och jordnära styrka."

Vi har bl.a. uppträtt på Fasching African Night och Restaurang Wasahof med föreställningen "Couscous & magdans".

På Fasching var det varmt trångt och svettigt. Vi hade en kvadratmillimeter av scenen att dansa på. Vi hade klänningar med vida kjolar på oss och varje gång jag snurrade fastnade jag i en marackas. Mitt under ett nummer surnade jag till och flyttade på den! Som tur var såg inte Natasja så mycket och fortsatte glatt att dansa.

Wasahof var en annan historia. På Fasching dansade vi på en scen men här dansade vi i serveringsgången. Och trots att det var ägaren som bett oss att komma slutade inte personalen att servera, de väntade inte ens till mellan numren. Nej då, de sprang antingen framför eller bakom oss. En gång höll jag på att snubbla på en servitör jag inte såg. Nästa gång han kom jagade jag efter honom så folk skrattade.
Jag tycker ändå vi gjorde en kul och blandad show. Och trots att ägaren till Wasahof hade högtflygande planer blev det inget och samarbetet rann ut i sanden.