När du vet vad du vill ha men inte kan hitta det!

Jag syr det mesta som har med dansen att göra. Kjolar, toppar, bälten, sjalar, BH och paljettbälten mm. Även hårprydnader som diadem, clips och hattar. Har du ett gammalt ofärdigt projekt som aldrig blir klart? Hör av dig så diskuterar vi hur du vill ha det!

Jag syr även annat på beställning både rundskurna klänningar för Classical Sharqi och raka för Beledy eller tunikor för Sha'abi. Om du vill beställa något eller undrar över priser, skicka ett mail till: Tothmes dans & design
 

Till salu:

Svart Classical klänning, stl 40-42
Breda höftsjalar och massor av hårsnoddar!

 
En topp och kjol i samma material. Toppen har insyningar under bysten för att smita åt. Den här varianten är enkel men det är inga problem att göra olika typer av utsmyckningar, då med dragkedja eller knapp i ryggen. Bältet är en rak bit sydd i "liquid lamé". Hårbandet är sytt i samma färg som kjolen och har ett zig-zag mönster broderat i pärlor. Perfekt när det är viktigt med linjerna i dansen

 

 
En faraonisk inspirerad dräkt. En ärmlös klänning i ett lite stelare tyg. Kjolen är rundskuren i krossad sammet. Bältet är en rak bit sydd i "liquid lamé".
 
Badla (cabaret-dräkt) BH + bälte sytt i paljett tyg med påsatta applikationer och fransar. Kjol, ärmar och cape är sytt i ett tunt tyg med broderier. Kjolen är öppen längs ena benet för rörelsefrihet och har en volang. Capen är rundskuren och sätts fast med ett spänne i halsen.
 
En ensamble för Sha'abi. Den gröna huvudduken och tunikan är i samma halvtransparanta material. Västen är broderad med pengar och kantad med pärlor.
Tillbaka