Genom åren har jag dansat många olika stilar förutom den klassiska egyptiska magdansen. Det har varit allt från Isisvingar till Gothic Bellydance över Burlesque Fusion och Hawaiishower.
Mitt hjärta klappar lite extra för dans och musik från Turkiet efter många turnéer med turkiska orkestrar. Eftersom jag älskar att underhålla har det varit fantastiskt roligt att samarbeta med allt från fakirer til levande kanonkulor på sekelskiftesvarietéer. Därför var steget inte så långt att ta när jag upptäckte Burlesque Fusion.

     
 

Burlesque Fusion är en ny dansform som vuxit fram ur ett intresse av att kunna kombinera magdans, tribal och de glamorösa, teatraliska och humoristiska elementen från burlesken.

Burlesque Fusion låter dig utveckla din sensualitet och våga ta steget att utmana. Att dansa Burlesque Fusion är att känna dig vacker, ha kul och släppa fram den glamorösa primadonnan i dig. Allt utan att ta av dig mer än kanske handskarna och fjäderboan.

Magdalena från Mellersta Orienten

Med eller utan orm vid olika typer av fester och events. Hon spelar gärna fingercymbaler vid ditt bord.

Här med Ebon Virres Varieté. (Sekelskifte)

Traditionell folkdans. Egyptisk folkmusik är som baklava i hennes öron. Dansar ibland med käpp eller fingercymbaler. Magdansösen. Passar de flesta tillfällen när en fest behöver livas upp (OBS! Ej svensexor). Det är en rolig och fartfylld show som passar alla. 
Tribalstilen passar lite här och var. Utmärkt på medeltida tillställnigar.
Ännu mera tribal. Korgförsäljerskan, spågumman och danserskan Dessa från Wisby, 1700-tal
Bild från en privat fest på båten Borgila vid Slussen i Stockholm.